13 Mei 2008

14 Mei 2008 at 4:04 pm Tinggalkan komen

Lama dah aku tak post apa2 kat blog ni. hehe. dekat satu sem dah. biasa la. sibuk… sibuk ker??? (tteeettt) ntah la. sem ni memang semester paling malas. semester dulu2 rajin la sikit. banyak perkara terjadi dalam semester ni. ada yang baik dan ada yang buruk seburuk-buruknya. tapi biar la semua tu berlalu.

hari ni aku dengan roomate aku keluar tengok wayang. kelas dah xde. dah tak tau nak buat apa pun. tengok citer Speed Racer. citer ni memang best. sesuai untuk aku yang suker tengok kereta dan kartun. citer ni citer real la tp banyak guna CGI kot. jd la maam kartun. memang citer ni pun asal ari anime Jepun dulu-dulu pun. tp sebelum tu kitorang makan dulu kat Sushi King. sushi kat sini memang best. beza la dari sushi yang dijual di pasaraya biasa. tapi kalau dah nk makan kat mana2 pun sedap. hehe… yang pada aku sushi kat sini sedap sangat may be sebab cuka beras yang digunakan secukup rasa. aku pun tak pasti la. pas tu baru tengok wayang. lepas tgk wayang Ajib nak main bowling lak. dia main sorang je. aku malas nak main sebab aku takde stokin. aku memang suker pakai selipar jer. senang sikit. memang tak rancang nak main bowling pun. sebelum balik kitorang makan kat KFC lak. aku bungkus Fresh Cutz Sandwich jer… sebab ada kupon. bleh jimat sikit. sandwich ni baru. ala2 Subway. cuma ada 3 tempat je ada jual ni. Times Square, Sg. Wang and One Utama.

malam ni tadi budak2 yang naik Gunung Kinabalu mula berangkat ke LCCT naik bas pukul 11mlm. flight diorang pukul 6 pagi. biasa la kena sedia kat airport awal2. aku tak pergi coz xde mood nak pergi. padahal dah register. tiba2 rasa cam malas jek. Tabis pun cam tu gak. tapi dia ada la reason tersendiri.

Entry filed under: Haiwan Peliharaan Hamster. Tags: .

17 Januari 2008

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Mei 2008
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Flickr Photos

6922

untitled

Coigach

More Photos


%d bloggers like this: