15 januari 2008

16 Januari 2008 at 12:23 am 4 comments

Pagi ni kelas CBM. Lambat bangun tapi nasib baik sempat masuk kelas. huhu. Hari ni gabung kelas lagi sebab Mr Bowman nak bagi lecture. Bosan tapi layan je la. Pas tu abis lambat lak. Sampai pukul 10.20 lebih. Dah la pas tu ada kelas math lak. Dengan lapar lagi. Lantak la masuk lambat je la kelas math. Asalkan dapat makan. Lagipun makan secara berjemaah. So tak le takut sangat. Tengah-tengah makan Miss Nelly desak suruh cepat. Rupa-rupanya orang putih nak masuk kelas kitorang. Gabung lagi. Bosan je. Terpaksa la merayu kat Miss Nelly kata kitorang baru abis kelas. Dia punj bagi 5 minit je. Math dengan Mr Carlvin (ntah la btul tak, dulu kata nama Rosemary, tukar lak kot). Lesson hari ni ialah belajar bagaimana untuk mengajar ‘tolak’ (subtract). Haha. Memang macam kat sekolah dulu-dulu.

Lepas kelas Math Pedagogy, patutnya Pn Lee nak buat kelas ganti Math Excursion Numbers tapi tak jadi lak. Esok kot baru ada kelas. Bagus la. Tak larat dah nak ada kelas banyak-sanyak ni. Limit dua subject je leh. So balik bilik je la. What a tired day. Balik-balik terus tidor. Bangun-bangun dah pukul 5. hehe. Ajib pun tido gak. Sedap je. Malam ni komfem susah nak tido ni.

Petang tadi balik dari beli burger, Ajib kata dia baru lepas jumper Azie. Azie kata komfem insyaAllah takde pelajar yang kena keluar asrama semester depan. Kalau kena pun pihak institut akan sediakan tempat tak pasti la intuk sementara atau tetap. Cuma kalau ada yang nak duduk luar tu, memang takde halangan la. At least kurang sikit penghuni asrama

Malamnya aku lak pegi beli burger. Jumper Syuk. Tanya soalan biasa, elaun biler masuk. hehe. Saje ramah mesra. Takde apa nak tanya. So dia pun komfemkan elaun tak masuk sehingga minggu depan atau minggu lagi satu. So kalau ada rumours kata minggu ni, tu sume sekadar bidaah semata-mata. Jadi tunggu je la. Kalau check kat ATM nampak duit dah jadi banyak maknanya dah masuk la tu. Huhu…

imageaad.jpg
Mr Carlvin sedang memberi lecture Math

Entry filed under: asrama, elaun. Tags: .

14 Januari 2008 16 Januari 2008

4 Komen Add your own

  • 1. teNgKuraK  |  16 Januari 2008 at 1:09 am

    woit
    aku rase tu mr bomen(xtau selling btol ke x name die)
    die ajar clasrom n behaviour management ler…
    sejak biler plak die ajar math????

    KOnPiuSSS

  • 2. mohdfaizalrasid  |  16 Januari 2008 at 1:13 am

    tu kelas td la. cube tgk semula. kan siap ada gambar ceper yg dia guna masa ajar subtract td kan?

  • 3. MUaZaTuL  |  3 Mac 2008 at 11:41 am

    awK bLaJa kT mnA r,.
    cAm BeZ jER,.TaPi KesIaN rR eLaUn Tk mASuK aGi,.
    saYa Kt mAtRiK Ni Tk bEz CaMtu PuN tApI eLaUn KaMi DaH aBeS gUnA,.
    WAkAkA,.

  • 4. MUaZaTuL  |  3 Mac 2008 at 11:46 am

    rAjIn Eh BUAT cAtAtAn HaRiAn,.
    huRm BgUs2,.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Januari 2008
M T W T F S S
    May »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Flickr Photos

6922

untitled

Coigach

More Photos


%d bloggers like this: